HVIDE PLETTER

 

”… Jeg siger jer: den er vittig, morsom, bidende og fyldt med alle de argumenter, der burde få anstændige borgerlige politikere til at lukke protestkæften … Jeg kunne citere i spaltevis, men læs hellere selv den vestjyske københavners spydigt veloplagte forsvarsskrift for det Danmark og vort frie åndedræt, som regeringen og DF hamrer og høvler på, indtil de en dag har fået os bundet på hånd og mund …”

Flemming Chr. Nielsen.

 

”Her er bogen der beskriver og analyserer de besynderlige udflytninger på en præcis og saglig måde men med humor og vrede.”
Jan Krag Jacobsen

 

”En fin, bidende og morsom kritik af udflytningspjattet. Kritikken er afslørende for den indholdstomhed, der styrer de politiske belutninger.”
Leif Hermann

 

”… det er en fremragende lille bog. Den rammer ret præcist ned i problemerne og det er tydeligt, at du holder af hele det levede liv i kongeriget, men bare ikke vil acceptere, at der kun er en måde at leve det liv på. Analysen er knivskarp om end deprimerende.”
Asse Amdisen

 

"Det er en meget morsom bog, vittig og velpointeret hele vejen igennem. Det er godt, at netop du med de dybe rødder i jysk almue skriver denne bog.

Og gid der så ikke var mere at sige om den, for det er jo også en dybt forargelig bog, en beretning om politisk uanstændighed og dummeste opportunisme. Forleden meddeltes det, at de nye udflytninger vil koste vistnok 750 millioner plus et meget alvorligt tab af kompetence, fordi medarbejderne nærmest slet ikke følger med.

Jeg tænker med gru på, hvad det ville have indebåret, hvis noget sådant havde ramt min egen gamle institution. De ser jo aldeles væk fra, at medarbejderne, som de er flest har, ægtefælles, børn i børnehaver og skoler, vennekredse og meget mere.  At de har indrettet bolig og hverdagsvaner, som man jo gør. No man is an island, hedder det jo, men her handles der, som om medarbejderne var helt isolerede individer. Det er krænkende og fornærmelig tænkning i enhver henseende.

Erik A. Nielsen